Wie is We Got IT

We Got it is een onafhankelijke distributeur in Nederland en levert ICT-producten aan bedrijven die willen bouwen aan en vertrouwen op een toekomstgerichte ICT-omgeving.

Onze missie bestaat uit het positief bijdragen aan de concurrentiepositie en succesratio van onze relaties door het leveren van nieuwe, voorlaatste en refurbished ICT-producten. Uiteraard ondersteunen we dit met een perfecte service en techniek tegen de scherpst mogelijk wereld wijde prijzen met snelheid, gemak, comfort en een veilig gevoel dat beloftes worden waargemaakt!

Onze onafhankelijkheid van fabrikanten stelt ons in staat om individueel producten te importeren vanuit de gehele wereld. Hierdoor kunnen we direct voorraad nemen van producten waar vraag naar is en schieten we regelmatig de markt te hulp door veel sneller een tekort aan te kunnen vullen dan het reguliere kanaal. Verder betekent onze onafhankelijk dat we geen verplichte afnamen van onnodige producten hoeven te financieren, waardoor onze resources beter ingezet kunnen worden in zinvolle investeringen waar u als relatie veel voordeel uit haalt.

Al onze producten zijn altijd gegarandeerd new retail producten in gesealde verpakking met volledig fabrieksgarantie. Onze specialiteit is de import en export van A-merk hardware. Hierin bieden we beschikbaarheid, snelle leveringen en zeer competitieve prijzen voor een volledige omvang van servers, storage systemen, netwerken, opties, end-of-life producten en spare parts. We Got it biedt ook diensten zoals gratis configuratie, advies, assemblage, pre- en aftersales advies, re-marketing, recycling en diverse logistieke diensten zoals inruil en afvoer van ouder ICT apparatuur en randapparatuur.

Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij uw producten snel leveren tegen een scherpe prijs.